I Sverige är det ännu inte så vanligt att få behandling av en framstående expert inom kinesisk medicinsk massage

(Tui-Na) och akupunktur. Men Dr Han som startade sin verksamhet i Stockholm 1992 har hittills hjälpt många patienter.


Dr. Han är expert inom traditionell kinesisk medicin. Han har 5 års TCM läkareutbildning vid Beijing TCM universitetet i Kina och har arbetat inom branschen i mer än 20 år.

läs mer..


Dr. Han kombinerar kinesisk medicinsk kunskap med övningar inspirerade från Qi-Gong och kinesisk kampsport

(Wushu) för att skapa sina unika behandlingsmetoder med massage och akupunktur . Han har en erkänd förmåga att snabbt få bra resultat inom många typer av sjukdomar och kroppsliga obalanser där andra har misslyckats. Många idrottsmän och dansare har inför förestående operation hänvisats av sina läkare till Dr. Han som med sina händer aktiverar kroppens läkande effekter!

De patienter som fått behandling av Dr. Han upplevde att de hade besvär med allt ifrån kroniska sjukdomar såsom reumatism, menstruationsbesvär till mer akuta symptom såsom nackbesvär, huvudvärk, ryggskott, höftvärk, fibromyalgi, stelhet i kropp och rygg, ischias, frusen axel, plötslig viktminskning mm.

Många har fått rekommendationer av vänner och IVF kliniker att konsultera Dr Han för att få hjälp med barnlöshet. Ca 80% av denna patientgrupp har lyckats få sina efterlängtade barn varför Dr. Han har fått massor av babyfoton och tackbrev som skickats av de lyckliga nyblivna  föräldrarna.


Exempel 1: En äldre dam hade ramlat hemma. Hon hade mycket svåra smärtor i axeln och höftvärk. Hon fick använda käpp för att gå och fick starka värktabletter av sin läkare som hon inte kunna  äta på grund av illamående.

Efter en behandling hos Dr. Han kunde hon gå utan käpp och efter regelbundna behandlingar fem gånger blev hon nästan helt återställd.

Exempel 2: En kvinna med barnlöshet. Efter 10 gånger fick hon sitt underbara barn. Läs artikeln i tidningen här.

Exempel 3: En man hade sedan en längre tid problem med ischias. Han fick två behandlingar och efter det försvann smärtan och han har inte haft några besvär sedan dess.

Vill du också uppleva Dr Han:s speciella behandling?

Du kan boka tid för behandling på telefon 08 -16 85 08.


Dr Han arbetar tillsammans med sjuksköterskan Lina Lin. Lina har jobbat som leg. sjuksköterska i Sverige i mer än 10 år. Hon är liksom Dr. Han utbildad vid Beijing TCM universitetet i Kina med akupunktur som specialitet.

Hem

Om Dr Han