Akupunktur

Akupunktur är en gren inom traditionell Kinesisk medicin (TCM) som utövats under flera tusen år i Kina. 

Moxa

Moxa örtbränning är en behandlingsform inom traditionell kinesisk medicin. Behandlingen kan likna akupunktur.            

Tui-Na  

Kinesisk medicinsk tui-na massage är en effektiv behandling för fysiska skador. Det används för att behandla redan konstaterade sjukdomar och förebygga obalanser i kroppen.

                          

Koppning

Koppning kan lindra svullnader och smärtor och är speciellt effektiv mot dålig blodcirkulation.

Zonterapi

Genom specifika finger och handtekniker trycker man på fötter , händer och örons reflexområden som återspeglar en kroppsbild på öronen, fötterna och händerna.        

Gua Sha

Gua Sha består i en skrapning på kroppen med ett redskap som används för att drar fram och tillbaka över muskeler och senfärsten och öka cirkulationen.

Hem

Skönhetsbehandlingar

I traditionell kinesisk medicin använder man en helhets filosofi samt teorin om meridianer för att förstå hudens yttre fenomen. De fjorton meridianerna i människokroppen är kopplade till huvudet, och därifrån kan man genom huvud- och ansiktsbehandling reglera organens funktionalitet.

Med regelbundna skönhetsbehandlingar kan hudens elasticitet  förbättras, blodcirkulationen ökar, huvud, nacke och axlar blir avspända, trötthet försvinner, antalet rynkor minskas och hudens åldringsprocess fördröjs. Även sömnlöshet kan behandlas.