Koppning

Koppning kan lindra svullnader och smärtor och är speciellt effektiv mot dålig blodcirkulation.

Zonterapi

Genom specifika finger och handtekniker trycker man på fötter , händer och örons reflexområden som återspeglar en kroppsbild på öronen, fötterna och händerna.        

Moxa

Moxa örtbränning är en behandlingsform inom traditionell kinesisk medicin. Behandlingen kan likna akupunktur.            

Kinesisk medicinsk tui-na massage är en effektiv behandling för fysiska skador. Det används för att behandla redan konstaterade sjukdomar och förebygga obalanser i kroppen.


Tui-Na kommer från två vanliga tekniker i massagemetoden: Tui som betyder sträck och Na som betyder dra. Läkare ställs en  diagnos utifrån patientens symptom innan man utför tui-na massage som stimulerar Qi-mobilisering för att återfå yin-yang balans i speciella delar av kroppen.


Genom att tryck från finger och handflata använder man sig av olika typer av manipulationer som massage, led-, och muskeljustering samtidigt som man stimulerar akupunkturpunkter för att lindra spänningar i muskler, leder och meridianpunkter.


Det förbättra cirkulationen och tränar kroppen, är effektivt vid läkning och skingar smärta i ryggen och leder, idrottsskador, huvudvärk, sömnbesvär, stress etc.

Hem

Tui-Na

Akupunktur

Akupunktur är en gren inom traditionell Kinesisk medicin (TCM) som utövats under flera tusen år i Kina. 

Gua Sha

Guasha består i en skrapning på kroppen med ett redskap som används för att drar fram och tillbaka över muskeler och senfärsten och öka cirkulationen.

Skönhetsbehandlingar

I traditionell kinesisk medicin använder man en helhets filosofi samt teorin om meridianer för att förstå hudens yttre fenomen.